Process Operator met elektrotechnische achtergrond


Company Name: Sulzer
Location: Netherland


Sulzer Chemtech, a division of Sulzer Ltd, holds leading positions in the fields of separation, reaction, and mixing technology. With locations for sales, engineering, production as well as installation and maintenance service, Sulzer Chemtech maintains a worldwide presence for its clients in the oil and gas, hydrocarbon processing and other industrial markets.

Sulzer Chemtech, een divisie van Sulzer Ltd, bekleedt leidende posities op het gebied van scheidings-, reactie- en mengtechnologie. Met locaties voor verkoop, engineering, productie en installatie en onderhoudsservice onderhoudt Sulzer Chemtech een wereldwijde aanwezigheid voor zijn klanten in de olie- en gasindustrie, de verwerking van koolwaterstoffen en andere industriële markten. Voor ProLabNL, een onafhankelijke testfaciliteit voor olie- en gasprocesapparatuur binnen Sulzer Chemtech, gevestigd in Arnhem (Nederland), zijn wij op zoek naar een

Process Operator met elektrotechnische achtergrond

ProLabNL, onderdeel van de Sulzer groep, is een testfaciliteit waar apparatuur voor de Petrochemische Industrie wordt getest. De flow loops van ProLabNL behoren tot de meest toonaangevende flow loops ter wereld waarmee realistische condities van een olieveld kunnen worden nagebootst.

De functie

Als Process Operator and Technical Support Assistant bouw je in teamverband steeds wisselende testopstellingen en voer je op deze opstellingen testen uit. Je verwerkt de testdata en communiceert dit naar onze vaak internationale klanten.

ProLabNL geeft je daarnaast de mogelijkheid te reizen, zodat je op locatie ondersteuning en begeleiding kan bieden en/of bij klanten kan testen, waarbij jij het aanspreekpunt bent.

Profiel

We zoeken een collega die zelfstandig en zorgvuldig kan werken met een relevante elektrotechnische achtergrond, bijvoorbeeld mbo-niveau 3 en/ of relevante werkervaring als operator in een aanverwante industrie.
Omdat onze klanten over de gehele wereld verspreid zijn, is het belangrijk dat je de Engelse taal beheerst en dat je bereid bent om een aantal weken per jaar te reizen. Het kan voorkomen dat er tijdelijk in ploegen wordt gewerkt voor de duur van een specifieke test.

Kortom, wij zoeken een flexibele , praktisch ingestelde en leergierige collega, die geen negen tot vijf mentaliteit heeft en die bereid is om voor een periode van maximaal een aantal weken per jaar te reizen.

Wij bieden

Wij bieden een leuke en afwisselende baan in een professioneel team. We werken in een informele werksfeer, bieden een marktconform salaris en zijn bereid te investeren om in jouw toekomst.

Informeren en solliciteren

Als je meer informatie wilt, kun je contact opnemen met Eelco Kamies, Manager van het Test Loop team, op telefoonnummer 026 - 37 60 000.

Als je wilt solliciteren, zien we graag je CV met een korte motivatie tegemoet via de APPLY knop.

Acquisitie ten aanzien van deze vacature wordt niet op prijs gesteld
  • Seniority level

    Entry level
  • Employment type

    Full-time
  • Job function

    ManagementManufacturing
  • Industries

    ConstructionMechanical or Industrial EngineeringOil & Energy


Post a Comment

0 Comments