Verpleegkundig Specialist Klinische Geriatrie


Company Name: Gelre ziekenhuizen
Location: Netherland
Wil jij met jouw passie en ambitie bijdragen aan optimale zorg voor kwetsbare ouderen? Ben jij de expert in het verpleegkundig domein die wij zoeken voor ons team? Wellicht ben jij dan de Verpleegkundig Specialist die de afdeling Klinische Geriatrie van Gelre Ziekenhuizen zoekt.

Afdeling

Vanwege het vertrek van onze verpleegkundig specialist naar een andere baan dichter bij haar huis, zijn wij op zoek naar een Verpleegkundig Specialist Klinische Geriatrie voor gemiddeld 28 uur per week.

De zorgeenheid Klinische Geriatrie is in Gelre ziekenhuizen al jaren sterk in ontwikkeling. Naast de groeiende polikliniek Geriatrie is er ook in de klinische consulten/medebehandelingen en aantal opnames geriatrie een sterke groei te zien. De verwachting is dat de groei de komende jaren zal doorzetten nu het belang van specifieke zorg voor deze groeiende doelgroep steeds duidelijker wordt.

De zorgeenheid Klinische Geriatrie levert zorg in Apeldoorn en Zutphen.
Het team bestaat uit negen klinisch geriaters, vijf arts assistenten (ANIOS), een verpleegkundig specialist en zes consultatief verpleegkundigen. Het team werkt nauw samen met medisch secretaresses en doktersassistenten. Collegialiteit en een goede sfeer vinden wij belangrijk.

Werkzaamheden

De verpleegkundig specialist en consultatief verpleegkundigen werken nauw samen met de klinisch geriaters, op de polikliniek en binnen consulten/medebehandelingen team.
Je werkt toe naar een functie waarin je hoog complexe poliklinische en consultatieve zorg biedt aan patiënten met geriatrische problematiek. Je bent verantwoordelijk voor het (helpen) definiëren van verpleegkundige interventies in de directe zorgverlening, je neemt deel aan multidisciplinaire overlegstructuren en zorgt voor scholing binnen en buiten het ziekenhuis op het gebied van kwetsbare ouderen. Daarnaast heb je een aandeel in het bevorderen van de kwaliteit en deskundigheid van ziekenhuis brede geriatrische zorg.

Functie eisen

Je Bent
  • in het bezit van een Masteropleiding in Advanced Nursing Practice (MANP);
  • je staat ingeschreven in het BIG register.
  • je beschikt over relevante werkervaring
Je hebt bewezen affiniteit met kwetsbare ouderen. Je bent stressbestendig, je kunt prioriteiten stellen, gemakkelijk schakelen tussen verschillende taken en je kunt goed omgaan met tijdsdruk. Je bent een zelfstandig werkende collega die goed kan samenwerken met andere disciplines. Je vindt het leuk om de kwaliteit van de verpleegkundige zorg te bevorderen, ook binnen je eigen verpleegkundig team.

Ons aanbod
  • Een baan van gemiddeld 28 uur per week;
  • Onze primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend;
  • Wij bieden je in eerste instantie een jaarcontract maar hebben de intentie je een contract voor onbepaalde tijd te bieden;
  • Werken in Apeldoorn betekent werken in een mooie, groene stad met alle voorzieningen die je van een grote stad mag verwachten. Apeldoorn ligt aan de rand van de Veluwe, is zeer centraal gelegen en uitstekend bereikbaar via de A1 en A50.
Meer informatie

Wil je meer informatie? Hiervoor kun je bellen met Elisabeth van Hettema, afdelingshoofd polikliniek, telefoonnummer 06-29087419 of met Astrid Mulder, verpleegkundig specialist klinische geriatrie, telefoonnummer 055-8446685.

Interesse?

Heb je interesse en herken jij je in bovenstaand profiel? Reageer dan snel! Wij nodigen je graag uit voor een oriënterend gesprek om wederzijdse verwachtingen met elkaar te bespreken.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Interesse in deze vacature?
Direct solliciteren https://www.werkenbijgelre.nl/werken-bij-gelre/Verpleegkundig-specialist-Klinische-Geriatrie.html
  • Seniority level

    Associate
  • Employment type

    Part-time
  • Job function

    Health Care Provider
  • Industries

    Hospital & Health Care


Post a Comment

0 Comments