Accountmanager Buyer Team


Company Name: BCA Autoveiling
Location: Netherland

Werken bij Europa's grootste autoveiling? Wij zoeken een Accountmanager Buyer Team!

Onze huidige collega gaat binnen ons bedrijf iets anders doen dus wij zijn op zoek naar een enthousiaste opvolger die wil werken bij een bedrijf dat altijd in beweging is. Houd je van mensen helpen en auto’s? Heb je gevoel voor verantwoordelijkheid en lijkt het jou wat om dagelijks telefonisch klanten te woord te staan? Solliciteer dan nu naar de functie van Acountmanager Buyer Team bij BCA. 


Je werkweek

Als Accountmanager Buyer Team vul je de 40-urige werkweek met het dagelijks telefonisch in contact zijn met (kopende) klanten in je regio, begeleid je hun registratie en aankopen. Je achterhaalt hun behoeften en brengt passende auto’s en veilingen onder hun aandacht. Je speelt als klantcontactpersoon een belangrijke rol in de klanttevredenheid over BCA. Je team is onderdeel van Marketing & Communicatie en je werkt nauw samen met de marketingcollega’s in campagnes en events. Je legt belangrijke klantinformatie vast in het CRM-systeem. Je praat makkelijk en kunt overtuigend je BCA-verhaal brengen, waarbij integriteit en eerlijkheid van groot belang zijn. Verder ben je een teamspeler, maar ben je ook goed in staat je eigen prioriteiten te stellen. Je rapporteert aan de Manager Marketing & Communicatie.


Dit zoeken wij

Ons nieuwe Buyer Team lid is iemand die enthousiast meewerkt, servicegericht is en commercieel kan overtuigen met een glimlach. Je wilt de klant helpen, bent gek op bellen en behaalt resultaat voor de eigen regio en het team. Ook deel je de kennis van de klant, ben je punctueel en werk je georganiseerd. Soms koffie halen en van auto’s houden hoort uiteraard ook bij de functieomschrijving. 


Dit neem je mee

* Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau, bij voorkeur commercieel;

* Je hebt ervaring met telefonische acquisitie en B2B relatiebeheer;

* Je bent zelfstandig en in staat je eigen werk in teamverband te organiseren;

* Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en spreekt goed Engels en Duits;

* Ervaring met rapporteren en vastleggen in een CRM-systeem is bijzonder handig en gewenst;

* Kennis van de automotive branche en/ of remarketing van voertuigen is zeker fijn, maar niet noodzakelijk;


Dit krijg je van ons

Naast de wekelijkse VRIMIBO en een bedrijfsrestaurant met hele goede uitsmijters, bieden wij een afwisselende fulltime baan. Wil je in de pauze laten zien hoe competitief je bent? Daag je collega’s dan uit voor een potje tafeltennis of tafelvoetbal. Je krijgt een marktconform salaris en hebt daarnaast een flexibele pensioenregeling. Verder bieden we je een tijdelijk contract met uitzicht op een vast dienstverband. 


Over ons

BCA is toonaangevend op het gebied van remarketing van gebruikte auto’s in Nederland en de grootste Autoveiling van Europa. BCA is onderdeel van het beursgenoteerde Britse BCA Marketplace en organiseert autoveilingen in 9 Europese landen. In Nederland zijn we marktleider en veilen we minstens 800 keer per jaar. In de veilingen verkopen we per opbod gebruikte voertuigen namens bijvoorbeeld leasemaatschappijen, dealers en fleetowners aan (internationale) autohandelaren. Dit doen we online en op locatie in Barneveld.


Solliciteren

Ben jij de gepassioneerde hardwerkende collega die wij zoeken? Dan kun je je sollicitatie sturen naar BCA Autoveiling, t.a.v. Bianca van Engelen, HR-adviseur: vacature.nl@bca.com. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Sheila van Dorp, Manager Marketing & Communicatie: 0629010297 of sheila.vandorp@bca.com

  • Seniority level

    Associate
  • Employment type

    Full-time
  • Job function

    ConsultingManagementMarketing
  • Industries

    Automotive


Post a Comment

0 Comments