Operations Specialist


Company Name: Ymor
Location: Netherland
Posted by:
  • Amanda van den BerghAmanda van den Bergh

    Amanda van den Bergh

    HR Manager at Ymor

  • Ymor maakt de performance en beschikbaarheid van applicaties en processen bij haar klanten inzichtelijk door deze systemen continu te monitoren vanuit het perspectief van de eindgebruiker. De inzichten die worden verkregen uit deze metingen worden gebruikt om onze klanten te adviseren over de prestaties en mogelijke verbeteringen van hun systemen. De continuïteit en kwaliteit van deze metingen is cruciaal voor het succes van Ymor. Het wordt dan ook jouw verantwoordelijkheid om onze dienstverlening continu te controleren, bij problemen te herstellen en steeds verder te verbeteren.

    Voor deze nieuwe functie zoeken wij iemand die in staat is goed te analyseren, die direct aan de bel trekt bij problemen of juiste gave successen en die zelfstandig en proactief zijn of haar werk kan doen.


    Als Operations Specialist ben je onderdeel van het Ymor Control Center en werk je nauw samen met je collega’s om onze dienstverlening optimaal in te zetten. In het Ymor Control Center beschik je over een totaaloverzicht over alle metingen. Vanuit die situatie worden alle metingen gecontroleerd, geanalyseerd, fouten gedetecteerd en wordt door het toepassen van geavanceerde monitoringsoplossingen zoals Ymonitor, Nexthink, Dynatrace en Splunk het beheer steeds verder geautomatiseerd en gestandaardiseerd.


    De volgende werkzaamheden behoren onder andere tot jouw takenpakket:

    ·      eerste- en tweedelijns hulp bieden aan klanten;

    ·      Controleren, herstellen en verder verbeteren van de dienstverlening

    ·      Automatiseren van beheeroplossingen

    ·      Ontwikkelen en beheren van script templates;

    ·      Adviseren van klanten en collega’s over de kwaliteit van de dienstverlening


    Functie-eisen:

    Wij zoeken iemand met een technische basis die continu streeft naar verbeteringen en optimalisatie van het proces en de techniek. Persoonlijke vaardigheden zoals zelfstandig werken, initiatiefrijk, oplossings- en resultaatgerichtheid, een kritische houding en analytisch vermogen zijn een must voor deze functie.

    Daarnaast vereist de functie:

    •           Minimaal afgeronde MBO 4 IT-gerelateerde opleiding;

    •           Affiniteit met programmeren;

    •           ITIL v3 kennis is een pré

    •           Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal zowel in woord als geschrift.


    Wat bieden wij jou?

    Een uitdagende baan voor 40 uur per week bij een dynamische, snelgroeiende organisatie met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en een goede sfeer. We bieden een marktconforme beloning, telefoon en laptop.


    Beantwoordt deze vacature Junior Operations consultant jouw ambitie? Laat het ons weten!

    Pas jij perfect in het geschetste plaatje van de door ons gezochte junior performance consultant? Solliciteer dan en maak jouw ambitie samen met ons waar als nieuwe Ymoriaan!

    Nog vragen? Stel ze gerust. Amanda van den Bergh beantwoordt je vragen graag via avdbergh@ymor.com Bel je liever? Dan kun je haar bereiken via telefoonnummer 06 –31654365. Tot snel!

    • Seniority level

      Associate
    • Employment type

      Full-time
    • Job function

      Information TechnologyCustomer Service
    • Industries

      Information Technology and Services


    Post a Comment

    0 Comments