Planner Patiënten Logistiek


Company Name: Leiden University Medical Center
Location: Netherland
Je functie

Als planner patiënten logistiek ben je hét aanspreekpunt voor het inplannen van de patiënten van de afdeling Radiotherapie. Ben jij die enthousiaste, flexibele en stressbestendig collega die wij zoeken?

In het kort

  • Je maakt de planning voor radiotherapeuten, laboranten en fysische medewerkers
  • Binnen het gehele werkproces speel je een cruciale rol
  • Daarbij regel je ook de administratieve afhandeling
  • Je werkt nauw samen met radiotherapeuten, hoofdlaboranten en secretariaat


  • Wat ga je doen?

    Voordat patiënten bestraald worden, moet in korte tijd een aantal voorbereidende handelingen worden verricht. Soms is dit in aanwezigheid van de patiënt, maar soms ook zonder. Deze voorbereiding is cruciaal voor een snelle, veilige behandeling van de patiënt én voor het werkproces van alle disciplines op de afdeling. Je plant en verdeelt deze werkzaamheden voor radiotherapeuten, laboranten en fysische medewerkers. Ook bewaak je de capaciteitsplanning van de bestralingstoestellen en de CT-scan. Dit doe je in nauwe samenwerking met de radiotherapeuten en hoofdlaboranten. Zo zorg je voor een efficiënte en effectieve logistieke bedrijfsvoering, waarbij je rekening houdt met de wensen van patiënten en afspraken met andere specialisten uit het LUMC en andere ziekenhuizen. Tenslotte verzorg je de administratieve afhandeling van de DOT-registratie.

    Wat vragen wij?

    Voor deze functie zoeken wij een enthousiaste kandidaat met een hbo- werk- en denkniveau. Vanwege de omvang van de afdelingen en je cruciale rol in het gehele werkproces, is het belangrijk dat je over uitstekende sociale vaardigheden beschikt en in staat bent verschillende belangen af te wegen. Overzicht houden in een dynamische en hectische werkomgeving is een kwaliteit die je combineert met organisatievermogen en nauwgezetheid. Verder ben je een flexibele en stressbestendige collega die goed zelfstandig kan werken, maar ook soepel in teamverband kan functioneren. Je signaleert knelpunten in de procesgang, lost zelfstandig problemen op, denkt mee en geeft waar nodig aanbevelingen en advies. Bij voorkeur heb je kennis van of ervaring in het plannen van personeel en logistieke zorgprocessen. Kennis van radiotherapie en medische terminologie is een pre.


    Contact: Myra Behrendt, hoofd bedrijfsvoering, afdeling Radiotherapie
    071 529 65 96


    Salaris:
    max. € 3.604,-
    • Seniority level

      Associate
    • Employment type

      Part-time
    • Job function

      ManagementManufacturing
    • Industries

      Hospital & Health Care


    Post a Comment

    0 Comments