Webredacteur


Company Name: Netherlands Youth Institute
Location: Netherland

Het hart van het Nederlands Jeugdinstituut (NJi) ligt bij het verbeteren van het leven van kinderen, jongeren en hun opvoeders. Het gebruiken van de juiste kennis is daarbij belangrijk. Het NJi is het kenniscentrum dat actuele kennis over jeugd, vakmanschap en de organisatie van het jeugdveld verzamelt, verrijkt, duidt en deelt. Zo dragen wij bij aan een veiliger, gezonder en kansrijker leven van kinderen, jongeren en hun opvoeders.

De vakgroep Communicatie & Kennisdeling is één van de vijf vakgroepen die expertise levert voor het realiseren van de doelen van projecten van het NJi. Vanuit deze vakgroep leveren we expertise op het gebied van communicatie, met als doel dat kennis op het gebied van jeugd- en opvoedingsvraagstukken relevante doelgroepen bereikt, raakt en toegepast wordt. Ter versterking van onze vakgroep zoeken wij een


Webredacteur

(32-36 uur per week)


Als webredacteur bied je ondersteuning bij diverse projecten van het NJi. In deze afwisselende functie ligt de focus op het onderhoud en de doorontwikkeling van diverse online kanalen en middelen. Je levert een belangrijke bijdrage aan het aansprekend, interactief en toegankelijk ontsluiten van kennis via de website van het NJi. Daarnaast ondersteun je in bredere zin bij het ontwikkelen van (online) communicatiemiddelen en activiteiten - gericht op het delen en duiden van kennis - die qua vorm en inhoud aansluiten bij behoeften van gemeenten, professionals en andere doelgroepen. Je monitort dagelijks (social) media. Je schrijft, redigeert en plaatst artikelen, nieuwsberichten en andere content op websites. Je optimaliseert content, zodat de doelgroep het goed kan vinden en toepassen. Je selecteert, bewerkt en plaatst beeldmateriaal (ook video). Tot slot kun je statistieken en andere gegevens interpreteren om de kwaliteit en vindbaarheid van content te verbeteren.


Functie-eisen

  • Hbo- of wo werk- en denkniveau en minimaal drie jaar ervaring als webredacteur;
  • Je schrijft overtuigende, begrijpelijke en foutloze teksten en bent ook communicatief vaardig;
  • Je hebt een passie voor sociale media en internet;
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken; 
  • Je bent flexibel en kunt inspelen op onvoorziene omstandigheden;
  • Je hebt affiniteit met jeugd en het sociaal domein.

                                                                                                                                                                                       

Ben je een kei op het gebied van webredactie? Ben je flexibel, klantgericht en enthousiast? Reageer dan vandaag nog op deze vacature!


Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een functie voor 32 tot 36 uur per week voor de duur van een jaar met uitzicht op verlenging. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 3.742,- bruto per maand (medewerker informatievoorziening 2 / schaal 8) bij een volledig dienstverband van 36 uur per week. Het Nederlands Jeugdinstituut volgt de CAO Sociaal Werk (Welzijn en maatschappelijke dienstverlening). Momenteel is het NJi gevestigd in het centrum van Utrecht en zal medio 2020 gaan verhuizen naar een nieuwe locatie aan de Churchilllaan 11 in Utrecht.


Informatie en sollicitatie

Je kunt je sollicitatie met curriculum vitae tot en met 13 november 2019 indienen via de knop Solliciteren op onze website www.werkenbijhetnji.nl. Inlichtingen over de inhoud van de functie zijn verkrijgbaar bij Paulien Pleijter, vakgroepleider Communicatie & Kennisdeling via het telefoonnummer 06 25 66 07 46.

De eerste gesprekken vinden plaats op 18 november 2019.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


 



 

  • Seniority level

    Associate
  • Employment type

    Part-time
  • Job function

    MarketingPublic RelationsWriting/Editing
  • Industries

    Nonprofit Organization Management


Post a Comment

0 Comments