Werkvoorbereider


Company Name: City of Amsterdam
Location: Netherland
Werken bij de Champions League van de gemeentelijke ingenieursbureaus? Het kan als werkvoorbereider bij de gemeente Amsterdam.

In het kort
Vaste baan


Uren per week

24 - 36 (3 fte)

Werk-/denkniveau

Mbo

Plaatsingsdatum
30-10-2019
Salaris

Max. € 3.929,-

Vacaturenummer

18110116

Sluitingsdatum
31-12-2019

Vakgebied

Bouw- en civieltechnisch, Ruimtelijke ordening / gebiedsontwikkeling

Reageer op deze vacature

De functie

Elke dag fietsen door je eigen projectgebied? Je projecten dagelijks zien vorderen? Werken bij de Champions League van de gemeentelijke ingenieursbureaus? Het kan allemaal als werkvoorbereider bij het Ingenieursbureau van de gemeente Amsterdam. Hier draag jij bij aan de meest interessante infrastructurele projecten in de openbare ruimte van Amsterdam. Denk aan de aanpassingen op de Zuidas, de herontwikkeling van Havenstad, de plannen rondom Sprong over het IJ en de herinrichting van het Sloterpark.
Dit ga je doen
Dankzij jou als onze werkvoorbereider liggen er heldere tekeningen voor onder meer wenstracés, ramingen, bestekken, verkeersbesluiten en externe onderzoeken. Je verzorgt het tekenwerk, berekent hoeveelheden voor de beheercalculatie, maakt detailtekeningen van technische en verkeerskundige vraagstukken en voert variantenstudies uit. Het bestek stel je op en je coördineert de bijbehorende commentaarronde. Ook zorg je voor faserings- en omleidingstekeningen voor BLVC-plannen.

Collega’s die ondersteuning nodig hebben, kunnen altijd bij jou terecht. Je kijkt met hen mee bij het opstellen van bestekken, tekeningen en ramingen, signaleert eventuele risico’s en adviseert over de beheersmaatregelen. Je gaat in gesprek met stakeholders zoals aannemers en kabel- en leidingbedrijven en zorgt voor verslaglegging van deze gesprekken. Samen met de afdeling Communicatie stel je bewonersbrieven op. Tot slot participeer je in afstemmingtrajecten.

Het Ingenieursbureau is een platte organisatie, dus je bent betrokken bij de totale scope van projecten. Je krijgt te maken met uiteenlopende aspecten van het ingenieursvak en hebt een zeer afwisselend werkpakket. Naast de al genoemde werkzaamheden ben je ook volop bezig met ontwikkelingen zoals BIM, systems engineering en diverse contractvormen.
Dit is jouw kracht

Verder Heb Je

Hechte samenwerking met je collega’s is voor jou vanzelfsprekend. Je draagt dan ook overtuigend bij aan de sfeer binnen je team. Je bouwt persoonlijke relaties op met klanten en andere contactpersonen, onderhoudt deze relaties en benut ze. In alles wat je doet, ben je gericht op het behalen van resultaat. Complexe vraagstukken ontleden; daarin ben jij ijzersterk. Je ziet de kritische details, ordent de informatie, legt nieuwe verbanden en komt met oplossingen. Zijn er ontwikkelingen die invloed kunnen hebben op je werk. Jij hebt ze in het vizier en anticipeert erop.
  • Een mbo-diploma civiele techniek, of gelijkwaardig.
  • Minimaal 1 jaar ervaring met digitaal tekenen (Microstation en NLCS) en kennis van de meest recente tekensoftware.
  • Minimaal 2 jaar ervaring als voorbereider met maaiveldinrichting, infrastructuur, faseringen als voorbereider, opgedaan binnen projecten in een stedelijke omgeving.
Dit bieden wij je
  • Minimaal € 2.411,- (aanvang salaris schaal 8) en maximaal € 3.929,- (uitloop salarisschaal 9) op basis van een 36-urige werkweek. Je exacte salaris is afhankelijk van je opleiding, kennis en ervaring.
  • De mogelijkheid om thuis te werken en flexibele werktijden te hanteren, voor een goede balans tussen werk en privé.
  • Een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, met onder meer opname in het ABP-pensioenfonds, reiskostenvergoeding en een maandelijkse bijdrage aan je ziektekostenverzekering.
  • Een individueel keuzebudget om extra verlofuren mee te kopen, opleidingskosten van te betalen of te laten uitbetalen in de vorm van extra inkomen.
  • Complexe, afwisselende werkzaamheden en een plek in een collegiaal, divers team waarbinnen iedereen zijn identiteit en eigenheid behoudt.
  • Uitstekende opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden zoals officetrainingen, mindfulness en vakspecialistische opleidingen.
Hier ga je werken
Amsterdam groeit! Elk jaar komen er meer bezoekers, bewoners en bedrijven naar onze prachtige stad. Bij de gemeente Amsterdam werken we met 14.000 collega’s dagelijks aan een veilige, schone stad waar het goed wonen, werken en ontspannen is. Dit doen we voor de 2,3 miljoen bezoekers van Sail, maar ook voor de buurman die graag een bloemperkje voor de deur wil. Je kunt je voorstellen dat het hierbij belangrijk is dat we assets zoals verhardingen, bruggen, kademuren en openbare verlichting goed onderhouden. Energietransitie, klimaatadaptatie, mobiliteitstransitie, een veilige infrastructuur, een leefbare openbare ruimte; het zijn grote opgaves.

Ons ingenieursbureau werkt hieraan met bijna 1000 collega’s. Dit zijn dé partners binnen de stad op het gebied van inkoop, techniek en projectrealisatie in grond-, weg- en waterbouw. Diverse constructeurs, hydrologen, werkvoorbereiders, projectleiders, directievoerders, planners, risico-analisten en innovatie-aanjagers bieden expertise op water- en deltatechnologie, stedelijke inrichting en milieu, infrastructuur, verkeersadvies, project- en contractmanagement. Zij werken onder meer aan het creëren van land voor IJburg, de instandhouding van tientallen bruggen en kilometers walmuur, de renovatie van tunnels en de inrichting van honderden straten en vele gebiedsontwikkelingen. Binnen het Ingenieursbureau zijn diverse teams Maaiveld actief. Deze teams ontwikkelen de technische ontwerpen voor projecten gericht op de inrichting van de openbare ruimte. De functie werkvoorbereider valt binnen het team Maaiveld Oost.
Reageer direct
Zet jij je ideeën en kennis graag in voor een ambitieuze werkgever die het beste wil voor de stad Amsterdam en haar bewoners, ondernemers en bezoekers? Upload dan uiterlijk 31 december 2019 je motivatie en cv via de onderstaande sollicitatiebutton.
Vragen?
  • Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Paul Jongbloed, teamleider Maaiveld Zuid. Hij is bereikbaar via 06 – 83 64 61 28 en p.jongbloed@amsterdam.nl .
  • Vragen over de sollicitatieprocedure? Stel ze aan Bas van Veen, projectleider Werving & Selectie. Hij is bereikbaar via 06 – 27 26 20 15 en bas.van.veen@amsterdam.nl .
Goed om te weten
  • De gemeente Amsterdam wil een diverse en inclusieve organisatie zijn. Een organisatie die ruimte biedt aan iedereen en die de diversiteit van medewerkers inzet om betere resultaten te halen voor de stad. Talent als basis, diversiteit als kracht. We streven ernaar dat het personeelsbestand een afspiegeling is van de beroepsbevolking van Amsterdam met al haar aanwezige verschillen.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Reageer op deze vacature

  • Seniority level

    Not Applicable
  • Employment type

    Full-time
  • Job function

    Other
  • Industries

    Nonprofit Organization ManagementResearchStaffing and Recruiting


Post a Comment

0 Comments