Commercieel medewerker Binnendienst


Company Name: ArboNed BV
Location: Netherland
Posted by:
  • Human ResourcesHuman Resources

    Human Resources

    ArboNed

  • Functie-inhoud

    Als medewerker commerciële binnendienst draag je bij aan het vergroten van de commerciële slagkracht van ArboNed. Dit doe je door bij bestaande klanten proactief te acquireren naar aanleiding van marketingacties en door het uitbrengen van offertes. Je adviseert onze klanten onder andere over verzuim, preventie en gezondheidsbevordering. Je volgt telefonisch leads op die door marketing of door collega’s vanuit de groepspraktijken zijn ingezet. Na het uitbrengen en nabellen van je offertes draag je de getekende offertes over aan je collega’s. Zij nemen de planning en de administratieve afhandeling van de offerte voor hun rekening.

     

    Profiel

    Om deze rol adequaat te kunnen vervullen ben je commercieel en communicatief vaardig en vind je het prettig om voornamelijk telefonisch je werkzaamheden uit te voeren. Je bent resultaatgericht en vind het adviseren van klanten een uitdaging. Met een zakelijke- en klantgerichte instelling en overtuigingskracht ben je een volwaardig gesprekspartner voor alle partijen. Je werkt secuur en georganiseerd en je houdt overzicht over je taken. Door je enthousiasme weet je waarde toe te voegen aan deze succesvolle afdeling en werk je prettig samen met je collega’s. Werken met doelstellingen helpt je om ArboNed nog beter op de kaart te zetten bij onze klanten.

     

    Functie-eisen

    •  MBO+/HBO werk en denkniveau 
    •  competenties aansluitend aan het profiel van de functie
    •  minimaal 3 jaar relevante werkervaring


    Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

     

    Arbeidsvoorwaarden

    Het betreft een vacature van 40 uur per week.

     

    Informatie

    Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ellen Verweij, telefoon 030 299 64 64.


    Over ArboNed

    ArboNed maakt werkend Nederland gezonder en vitaler. Verzuimbegeleiding, verminderen van arbeidsrisico’s en bevorderen van vitaliteit en gezondheid op de werkvloer zijn de drie pijlers in onze dienstverlening, waarmee ArboNed aantoonbaar maatschappelijk en bedrijfseconomisch een betekenisvolle rol vervult voor werkend Nederland. Dagelijks leveren onze professionals dienstverlening aan ruim 60.000 werkgevers en ca. 600.000 werknemers. Onze klanten zijn voornamelijk MKB-ondernemers.


     

    • Seniority level

      Associate
    • Employment type

      Full-time
    • Job function

      Sales
    • Industries

      Health, Wellness and Fitness


    Post a Comment

    0 Comments