Operator


Company Name: Nouryon
Location: Netherland
Responsibility
Nouryon is een van ’s werelds belangrijkste producenten van chemicaliën. Onze productenrange omvat onder andere cellulosespecialiteiten, chelaten, ethyleenamines, metaalalkylen, micronutriënten, organische peroxiden, polysulfiden, herbruikbare poederpolymeren en zwavelderivaten. Deze chemicaliën vind je terug in producten die iedereen overal ter wereld gebruikt.

Voor onze fabriek in Geleen, waar we in vijfploegendienst polymeerpoeders produceren, zijn wij op zoek naar ambitieuze

Operators

Rapporterend aan de wachtchef ben je verantwoordelijk voor het procesbeheer van de secties ‘droger’, ‘logistiek’ en ‘wet-end’ waarbij je waakt over stabiele processen voor een betrouwbare productiecapaciteit binnen de ‘safe operating limits’. Als er iets hapert, werk je mee aan de analyse van de fout en probeer je samen met je collega’s de stoptijd te minimaliseren. Je werkt in 5-ploegen dienst (2-2-2). Op de langere termijn draag je ook bij aan verbeterinitiatieven, waarbij het kan gaan om de efficiency van de processen zelf of bijvoorbeeld verbetering van de veiligheid, de samenwerking of de overdracht. Naast diverse administratieve taken (PTW voorbereiding, Lototo, SAP, receptuurkaarten) is ook eerstelijns onderhoud onderdeel van je werk.

Tot zover de concrete taken. Daarnaast heb je óók een belangrijke verantwoordelijkheid voor de veiligheid op de fabriek. Op dit vlak heeft iedereen - van operator tot plant manager - een even belangrijke stem. Als jij vindt dat er een onveilige situatie kan ontstaan, trek je aan de bel of leg je de werkzaamheden stil. Natuurlijk is het belangrijk om stoptijden zo kort mogelijk te houden en de doorzet te maximaliseren, maar nóóit ten koste van de stabiliteit van de processen en de veiligheid. Je blijft dus kritisch kijken naar je eigen werk en dat van je collega’s. Tegelijk sta je ook zelf open voor kritiek van anderen en voer je graag een open discussie over kwaliteit.

Jouw kwaliteiten
  • Vapro B niveau (door opleiding of ervaring)
  • Kennis van proces controlling systems;
  • Natuurlijk werk je graag in een team maar je bent niet bang om zelf beslissingen te nemen.
  • Je bent een zelfstarter, proactief en altijd op zoek naar een nóg beter resultaat;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, ook schriftelijk.
Beschik jij over de ambitie en kwaliteiten om door te stromen naar 1e operator en op termijn misschien wel Wachtchef, dan zien we je reactie graag tegemoet!

Je Reactie

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Patrick Meuwisen, Production Supervisor op +31464289132. Voor meer informatie over het sollicitatieproces kun je contact opnemen met Femke Haverkate, Talent Resourcing Partner, op +31(0)6 25194221.

Je sollicitatie en motivatie ontvangen we graag via onze website www.nouryon.com/careers , referentie 84 of gebruik de 'Solliciteer' button.

Een assessment en pre-employment screening kunnen deel uitmaken van de selectieprocedure.

We hebben onze wervingskanalen al gekozen voor deze vacature en verzoeken reclamebureaus en werving & selectiebureaus daarom vriendelijk om geen contact met ons op te nemen.

Job Requirements

See text above
  • Seniority level

    Entry level
  • Employment type

    Full-time
  • Job function

    ManagementManufacturing
  • Industries

    Electrical/Electronic ManufacturingChemicalsMachinery


Post a Comment

0 Comments