Productiemanager


Company Name: VolkerRail
Location: Netherland
Posted by:
  • Kim Nellestijn 🕵️‍♀️Kim Nellestijn 🕵️‍♀️

    Kim Nellestijn 🕵️‍♀️

    Recruitment Business Partner |Arbeidsmarktcommunicatie |Employer Branding| Advies | Project- & procesmanagement |

  • Coach jij jouw team naar de top? Zet jij alles in het werk om als team te presteren? Zoek jij altijd naar mogelijkheden om het morgen beter te doen dan vandaag? Dan ga jij het maken als Productiemanager bij VolkerRail!

    Wat ga je doen?

    Niets binnen het contract Twente ontgaat jou als Productiemanager, jij bent in control!
    Je geeft leiding aan Werkvoorbereiders en Beheerders van het Contractteam. Je houdt je bezig met de realisatie van de werkzaamheden voor alle techniekvelden voor onze klanten. Veiligheid en kwaliteit, dat vind jij belangrijk. Om de productie optimaal te laten verlopen, ben je samen met de Projectmanager steeds op zoek naar mogelijkheden om onze processen te verbeteren en de prestatie te realiseren.

    Dit maken wij! Maak je mee?
    Een goed onderhouden en veilig spoor in Twente. Veilig onderweg, daar doen we het voor!

    Hoe je dit doet? Zo ziet jouw dag eruit;
    Jij begint de dag met een werkoverleg, waarvan jij de voorzitter bent. In dit overleg spreek je met de werkvoorbereiders en beheerders wat er de afgelopen 24 uur gebeurd is en wat er vandaag op de planning staat. Veiligheid staat bij VolkerRail met stip op 1! Dit krijgt elke dag aandacht. Vandaag wordt er gesproken over een melding van ongewenst gedrag van een onderaannemer. Ook op de veiligheid van anderen letten wij.

    Na het overleg start je met het maken van voortgangrapportages en analyseer je de budgetafwijkingen. Daarna bespreek je met de storingscoördinator analyses die zij gemaakt heeft op een wisselstoring. Dit heeft impact op de manier van werken, daarom neem je deze mee in het volgende werkoverleg en loop je gelijk door naar de werkvoorbereider om de wijzigingen door te spreken.

    12-00 lunchen met het team, dit doen we gezellig samen in de kantine.
    Na de lunch zit je samen met een junior werkvoorbereider om zijn eerste maand te evalueren en te bespreken waar hij nog extra ondersteuning nodig heeft.
    Daarna zit je samen met een van de beheerders om zijn opleidingsplan door te spreken, hij wil zich graag verder ontwikkelen in de functie van beheerder en jij kijkt hoe je dit kan faciliteren.

    Je telefoon gaat; het is een externe partij die het gereedschap keurt die zijn bevindingen wil bespreken. Je beantwoordt nog wat mails en werkt een procesverbeteringsvoorstel verder uit. Voldaan klap je je laptop dicht, zegt je collega’s gedag en doet de deur achter je dicht, je dag zit er nog niet helemaal op, want je rijdt nog even langs de locatie, aan het spoor, waar op dit moment de beheerders aan het werk zijn. Je vindt het belangrijk om regelmatig buiten mee te kijken met het werk.

    Hoe maak je het? #TeamVolkerRail!
    Kies je voor VolkerRail, dan kies je voor de beste werkgever 2018-2019.
    VolkerRail staat voor de 5 V’s-
    • Vakmanschap
    • Vertrouwen
    • Vernieuwen
    • Veiligheid
    • Verantwoordelijkheid
    Bij VolkerRail doen we het samen! En het samendoen, geldt zeker binnen het contractteam Twente. Het team bestaat uit een enthousiast, divers en op elkaar ingespeeld team, dat voor elkaar klaar staat. Het team is hecht, waarbij ook regelmatig uitjes worden georganiseerd. Zo is de zomerse familie barbecue een jaarlijkse traditie.
    Daarnaast ben je onderdeel van #TeamVolkerRail, wat uit 1200 collega’s bestaat en heb je nog zo’n 16.000 collega’s binnen VolkerWessels Gezamenlijk werken wij aan de toekomst, en maken wij morgen mogelijk.

    Wie ben jij? Je beschikt over een technische of bedrijfskundige opleiding op hbo-niveau. Je hebt meerdere jaren ervaring in een functie als leidinggevende en je hebt kennis van en ervaring met invulling geven aan contracteisen. Je weet mensen te motiveren en je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Organiseren is jouw sterke kant en dit doe je graag. Veilig werken, eigenaarschap van resultaten, samenwerken en financieel bewustzijn zijn competenties die op jou van toepassing zijn. Je bent daarin proactief en neemt initiatieven. Daarnaast vragen we om inzicht in processen, dan wel affiniteit hiermee en ben je analytisch genoeg om hierin op zoek te gaan naar verbeteringen. Dit doe je niet alleen, maar samen met het team.

    Herken jij jezelf in dit profiel? Dan nodigen wij jou graag uit voor een kop koffie!

    Jouw werkplek is in Twente, op ons kantoor in Hengelo en Almelo. Deze locatie(s) is goed te bereiken vanuit de Achterhoek, Enschede, Deventer, Ommen, Hardenberg en Borne.

    Waarom VolkerRail? Jouw inzet waarderen we enorm, dus dit is wat daar tegenover staat-
    • Een salaris van € 3.100 tot € 5.100,00 bruto per periode van 4 weken, afhankelijk van je opleidingsniveau, kennis en ervaring. Dit betekent dus dat je 13 keer per jaar betaald krijgt én daar komt ook nog vakantiegeld en onregelmatigheidtoeslag bij!;
    • 25 vakantiedagen plus nog eens 8 roostervrije dagen op fulltime basis.
    • Je krijgt een leaseauto tot je beschikking
    • Als je wilt mag je deelnemen aan onze collectieve zorgverzekering. Handig want je krijgt korting;
    • Je denkt er vast nog niet over na, dus dat doen wij voor je- je krijgt van ons een uitstekende pensioenregeling van – hoe kan het ook anders – het Spoorwegpensioenfonds;
    • Genoeg ruimte en vrijheid voor eigen inbreng. Daar horen goede opleiding- en ontwikkelingsmogelijkheden uiteraard bij, dus pak die kans en maak ’t bij VolkerRail!

    Solliciteren of contact?Enthousiast en klaar voor deze nieuwe uitdaging? Solliciteer dan direct via de button. Voor meer informatie, of als je eerst een kop koffie wil drinken met onze Recruiters; kun je mailen naar vacature@volkerrail.nl of bellen of what's appen met onze Recruiters Martine Bom 06 50060409 of Kim Nellestijn via 06 50224498.

    Een assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

    • Seniority level

      Associate
    • Employment type

      Full-time
    • Job function

      MarketingPublic RelationsWriting/Editing
    • Industries

      Railroad Manufacture


    Post a Comment

    0 Comments